Група "Ласковый май" спочатку 90-х була на піку популярності. Під керівництвом заповзятливого продюсера Андрія Разіна колектив з дитбудинківських хлопчаків завоював мільйони глядацьких сердець і навіть через роки фанати із задоволенням підспівують знаменитому хіту «білі троянди».

Не секрет, що у «ласковомаевцев» був не один склад двійників, паралельно виступали на різних концертних майданчиках. Шанувальники підміну помічали, але все одно відвідували концерти «ЛМ».

У 1992 році група розпалася, а головний соліст Юрій Шатунов переїхав до Німеччини і почав сольну кар'єру. А Андрій Разін через деякий час зібрав новий склад колективу і благополучно гастролює з ним по просторах РФ донині.

У 2008 році на великі екрани вийшов фільм "Ласковый май" режисера Володимира Виноградова. Роль Юри Шатунова в ньому дісталася російському акторові Сергію Романовичу.

У 2018 році Андрій Разін в одному з інтерв'ю заявив про те, що йде робота над другою частиною кіноісторії про групу "ЛМ" і Шатунова в ньому повинен буде зіграти Молдавський актор і музикант іон Іоніце.

Після того, як в мережі з'явилися кадри "двійника" екс-вокаліста "ЛМ", шанувальники відзначили його приголомшливу схожість з "оригіналом".

Популярні новини зараз

Готуємося до Великодня: рецепт швидких канапе з яйцем, оселедцем та буряком

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Це потрібно зробити найближчим часом: чим підгодувати малину, щоб гілки ломилися від ягід

Поминальні дні на цвинтарях: названо важливі дати, які потрібно записати або запам'ятати

Показати ще

"Люди можуть дізнатися дуже багато нового, так як формат першого фільму, який розрахований на 147 хвилин, не дозволив розповісти про все моє життя" - повідомив Разін.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін порівняв себе з Аллою Пугачовою і розповів про те, як бореться з віком.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Разін зірвався на Ксенію Собчак і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Андрій Разін різко висловився на адресу Лайми Вайкуле через її невтішні коментарі про репертуар групи "Ласковый май".