"Ого, які величезні!" - вигукнули шанувальники популярної російської співачки Ганни Семенович, розглядаючи її нові фото в соцмережі.

Артистка виконала заповітну мрію мільйонів своїх фанатів і влаштувала пляжну фотосесію в купальнику. Зірка постала в кадрі в яскравому фіолетовому купальнику з декоративною шнурівкою.

Виконавиця з томним виразом обличчя позувала розташувавшись на стільці. І все це на мальовничому тлі узбережжя Середземного моря.

"Багато хто хотів фото в купальнику! Ось будь ласка, це я в повній красі 🔥 і не треба мені писати, що мені треба схуднути або зменшити груди або подовжити ноги 😂"- написала артистка. Також вона настійно порекомендувала всім "диванним експертам" залишити свою думку при собі і не рекомендувати їй міняти щось у зовнішності.

Фігуриста виконавиця зізналася, що за роки роботи в шоу-бізнесі у неї виробився своєрідний "імунітет" до хейтерської критики. Раніше для було вкрай важливо громадська думка і те, що говорять про неї оточуючі. Зараз-ні. Вона просто займається творчістю і беззастережно цінує себе.

"Раніше я катувала себе самоїдством і постійними докорами, я взагалі не вміла цінувати себе і від цього так сильно страждала😳" - зізналася зірка. Зараз же вона стала абсолютно щасливою людиною і не потребує схвальних оцінок.

Популярні новини зараз

До оселі прийдуть біди та безгрошів'я: у яких місцях у жодному разі не можна ставити віник

Потужний удар по Севастополю: попадання в кораблі та головний центр зв'язку

Україна вже зможе зупинити Путіна: що розповів Байден

Показати ще

Вона пояснила, що довгі роки йшла до того, щоб знайти внутрішню гармонію. І вона переконана, що їй вдалося домогтися бажаного. Артистка переконана, що кожна людина повинна знайти в собі мінімум 20 хороших якостей і регулярно хвалити себе за них.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Мережу злили архівне фото Алли Пугачової в компанії батьків Максима Галкіна.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова полетіла відпочивати до Туреччини без нового бойфренда і влаштувала незвичайну фотосесію.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв показав, як виглядає його коханий чоловік і викликав бурхливу реакцію соцмереж.