Цієї осені погода як ніколи шикарна - сонячно, тепло, сухо. Неможливо повірити в те, що до зими рукою подати, хочеться, як можна довше насолоджуватися золотою осінню, ароматами листя і світлом сонця.

Синоптики розповіли, що в середу, 3 листопада, погода в Україні залишиться такою ж, як і весь попередній місяць до цього. Подробиці повідомляє УНІАН.

За даними видання, в Києві прогнозується поліпшення погоди. Протягом дня буде буйствувати мінлива хмарність, а в першій половині дня можуть випасти опади. Денна температура досягне +13 градусів, а вночі відбудеться спад до +3 градусів.

Що стосується решти України, то температура розподілиться наступним чином.

У південних регіонах повітря прогріється до +12...+17 градусів вдень, а вночі похолодає до +7...+12 градусів. Скрізь очікується мінлива хмарність, а в Херсонській та Запорізькій областях пройдуть невеликі дощі.

У східних областях України теж прогнозується дощ. Вдень температура підніметься до +11...+14 градусів, а у нічний час - опуститься до +6...+9 градусів

Популярні новини зараз

У загадкових "муміях інопланетян" виявили дуже підозрілий елемент: він приклеює до себе будь-кого

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Показати ще

У північних регіонах також синоптики прогнозують опади у вигляді дощу, тільки в Житомирській області буде сухо. Вдень температура буде в районі +9...+12 градусів, а вночі відбудеться падіння до +5 ...+7 градусів.

У західних областях буде сухо і сонячно. Стовпчики термометра показуватимуть +10...+13 градусів вдень, і +3...+7 градусів вночі.

У центрі України температура буде на рівні +10...+13 градусів вдень, вночі – +5...+8 градусів. Сухо буде тільки у Вінницькій області.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що синоптики прогнозують, що в Україну в листопаді прийдуть рясні опади.

Нагадуємо, що українцям назвали дату першого снігу.

Також портал Hyser інформував, що названо дати злив, які заллють половину України.